Hocam öncelikle geçmiş olsun yanlış anlama ama benim arabamın park halinde dikiz aynasına çarpıp kırılıp arabamın kapısı öyle böyle çizilmişti jant bile çizilmişti önde ki araç ise tuzla buz olmuştu gittim video görüntüsü topladım polis falan hikâye, ilk araç resimlerini aldım ettim aracı öyle görünce deliye döndüm park halinde hangi aptal yaptı diye en azından esnaftan kağıt kalem alıp numarasını yazsa parasında asla değilim daha yeni almıştım tertemiz kazasız belasız tek bir çizik yoktu

Her neyse daha sonra polis gelip görüntü toplamadı 1. Dükkana girdim orayı çeken plakasını görecek şekilde açısı vardı kameranın adam göstermedi bana işte kapatıcam şimdi zaten bilmem ne veremem görüntü dedi tamam dedim eyvallah sonra ertesi gün polisler gideceğini söyledi oraya ( gitmediler evimin orada oldu bildiğiniz nöbet tuttum ) sonra 2. Esnaftan görüntü aldım orayı çeken fakat plaka gözükmüyordu aylar sonra eve savcılıktan mektup geldi içerisinde uzun uzun yazılar sonuç bulamadık şaka gibi ülkede ki adalet bu peşini bırakın demem yanlış anlamayın ama görüntüleri teslim etmeme rağmen bu durumu yaşadım yazık hakkımıda hiç bir zaman helal etmedim inşallah sizin bulunur