sedan olan super gorunuyor suv daha ıyı olabılırdı
Kendim almış kadar sevindim sedan cok hosuma gitti benim
İkiside güzel ama sedan olanı daha çok beğendim.
Hocam bunun neresi benziyor . Alttaki daha çok Devrime benziyor 😂
Çıkarsa kaç para olursa olsun ilk müşterilerinden biri olurum ama nedense çıkartmayacaklarını düşünüyorum.
Yok orada üretilmiş yok burada üretilmiş yerli değil diyenlere şunu söylemek istiyorum.
Dünyaca ünlü gömlek markaları kumaşlarını ve gömleklerini Türkiye'de ürettiriyor.Önemli olan marka yaratmaktır şunu bir anlayamadınız.
Hükumetin hemen hemen her şeyine muhalif biri olarak bu projeyi %100 destekleyip gurur duyuyorum.Eleştirenler diğer yandan da "hiç bir şey üretmiyoruz" deyip ağlayanlardır.En uzun yolculuklar küçük bir adımla başlar kardeşim destekleyin ya..
ben ılk resımlre baktım kırmızı rengı çok severm ama su gumus sedan model bayıldım tamam kırmızı da guzel ama ne bılıyım ya çok beğendım gumus renıgını belkı fıkrım ılerde değısır

bu arada hala buna muhalefetlık yapmaya çalışangoygoy yapıp basıtlestırmeye çalışanalr var Çıldırıyorum araba 5 segment uretılecek denıyor 50-80 bn bandında bır segment uretılse peynır ekmek gıbı gıder benm komsu dahı eskı arabasını sattı (7 bn) 2 tonda fındık sattı (30 bn ) bırazda kredı borçla 2cı el 50 bn cıvarı araba bakıyor her seye muhalefet olmayı bırakın artık bı seferde su adamla grurduyup tam destek verın obama dahı boıng lansmanına katılır trump suud krala uçak satmaya çalışıyor tehtıd ıle