1- Amazonda satış yapabileceğimi düşündüğüm bir ürün buldum ve tedarikçisi çinde alibaba üzerinden ürün için ddp yöntemiylede anlaştım.
2-Bulduğum ürünü satan kişinin asin numarasından yani aynı listeden girersem problem olur mu ?
3-Eğer sıkıntı olacaksa buldugum ürün için lansman yapmam gerekir mi kendim sıfırdan bir ürün ekleyerek
4-Marka patent için başvurmam gerekir mi bunun için ödeme miktarı ve nereye başvurmalıyım ?
5-Ürün en sonunda depoya sokabildik. Daha sonra bu ürünü nasıl parlatırız sadece ppc reklamları yeterli midir ?
6-Ürün için seo çalışması yapılması gerekir mi ?
7- Yok bunlar çok riskli şöyle yapın dediğiniz bir tavsiyeniz varmı?
9- Mağazamızın marka patentini aldıktan sonra her ürünü kendi listemizden ürün ekleyebilir miyiz ? Yoksa her ürün için ayrı ayrı lansman mı gerekiyor
Şimdilik bu soruları soralım
Kişinin listesinin altından satabilirsiniz fakat buybox almakta çok zorlanırsınız.
Kişisel önerim , yeni bir upc ile sıfırdan bi liste oluşturmanız.
Bu işin en önemli ayaklarından bir tanesi hatta en önemlisi marka kaydıbaşvurusu , bunu yurt dışında yapan bi çok firma var , 750 dolar ile 1500 arası değişken fiyat veriyorlar
Ürüne lansman yapmanız gerekmekte.PPC ile giveway( full price ) v.s bi çok strateji var.
herşeyden önce ürününüze güvemelisiniz.
Amazonda a9 algoritması mevcut , fakat google gibi çalışmamakta , o aşamaya gelin o konuda bilgi veririm.
Yok bunlarn hepsi çok riskli şeyler , şöyle yapın : Eğer kenarda riske atacak paranız var ise ve kaybettiğinizde sizi ücmeyecek bir paranız var ise bu işe girin.Bu iş modeli BÜYÜK RİSK taşımaktadır.
Marka kaydınızı kaydettikten sonra markanız adı altında bir çok ürün listeleyebilirsiniz.