Maximusfel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ürünleri siz sıfırdan mı yaptırıyorsunuz yoksa zaten amazonda satış hacmi olan ürünlerimi bulup satıyorsunuz. Ve bu işi nasıl öğrenebiliriz ayrıntıları ile? Çünkü bu işe buradan soru cevap ile başlamak çok zor.
Güzel bir soru daha ,
"Benim aklımda bir ürün var ya bu ürün kesir satar" dediğiniz ürün ile amazona girilmez.
Girilir ama büyük risk , o ürünün pazarı olmayabilir ,büyük reklam bütçeleri gerekebilir..

Fakat biz genelde şöyle bir mantık yürütüyoruz.
ÖRNEK :
Uçaklarda - otobüs yolculuklarında kullanılan BOYUN YASTIĞI...
Boyun yastığını satan yüzlerce satıcı var...Biz onların arasından nasıl sıyrılacağız ?

Örnek bir mantık vereyim , amazonda ürün listesine gireriz , müşteri yorumlarını okuruz.
Mesela müşteri ürüne 1 yıldız vermiştir ve demektedirki : Ürünü aldım ,kullandım fakat ürün çok kirlendi , makinaya attım ürün parçalandı"...

HMmm demekki boyun yastığını insanlar yıkamak istiyor,biz ne yapıyoruz burada ?

Hemen " yıkanabilir boyun yastığı" ürününü geliştiriyoruz..Çinde yıkanabilir boyun yastığı yaptırıyoruz ve listemizde ürünün " yıkanabilir "olduğunu vurguluyoruz..

Sonuç : Hali hazırda pazarı olan - aranma hacmi yüksek ürünleri seçiyoruz , o ürünlerin sorunlarını - tasarımlarını değiştirip ürünü piyasaya sürüyoruz.

Bu işi nasıl öprenebilirsiniz ? Öncelikle kimsenin reklamını yapmıyorum arkadaşlar, bu işi öğretenlerin çoğu kurs - ders satmaktalar.

Size tavsiyem bunlara bi ücretödemeyin , youtubede çok fazla ücretsiz videolar var.Onları takip edin derim.