Konu altında yazanlara bakıyorum da R10'da resmen toplumun derdini konuşarak anlatamayan cahil dip avam kesimi varmış da bizim haberimiz yokmuş. Sen de onu rahatsız etçiler, başka yollardan hallet o laftan anlamazcılar, adama etmediği hakareti bırakmayıp ben şöyle yaparımcılar. Gören de sanacak konu sahibinin koltuğu gasp edilmiş, otobüste başına bir şey gelmiş. Adam sadece kendisine verilen hakkı kullanıyor. Geceleri otobüste isteyen dilediği gibi koltuğunu yatırır. Buna ne muavin karışabilir ne kaptan ne arkada oturan yolcu. İkiniz de aynı parayı veriyorsunuz sırf sen rahat et diye neden adam kendi rahatından ödün versin ? İkiniz de eşit hakka sahipsiniz, oraya sığmaman senin sorunun. Adam sorununa anlayış gösterip yardımcı olmuyorsa yapabileceğin bir şey yok. O da onun ayıbı olsun.
Boy 1.90 ise uzak mesafeler için farklı ulaşım seçeneklerini kullanacaksınız. Benim de boyum uzun, otobüste rahat edemediğim için uzak mesafeleri uçakla gitmeye çalışıyorum, olmadı daha geniş otobüsleri tercih ediyorum, olmadı tekli koltuk seçip ayaklarımı koridora uzatıyorum geceleyin kim ne gezecek koridorda. Hiçbiri olmadıysa adam düzgün bir dille söylüyorum adamı anlayış gösterilse ne güzel göstermezse de bir çomar edasıyla adamı rahatsız edip benim rahat edemediğim otobüste kimse istirahat edemez triplerine girmiyorum. Kendi hakkınızı yedirmeyin elbette fakat kendi hakkımı koruyorum ayağına da kimsenin hakkına girmeyin.