Modexi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tekrar uyarın, kibarca. Uyarilmak hoşuna gitmiyorsa düzelir
Şuan uyumuş numarası yapıyor galiba Şeytan diyor patlat kel kafasına bir tane. Nasıl oluyorsa ben markete giderken tip tip bana bakan adam 3 dakika sonra uyumuş gözüküyor

Serdal_Altundal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkalarda başka bir boş koltuk varsa eğer özellikle ikilş olanlardan, muavine rica et geç kardeşim. Otobüste bu tip sorunlar olabiliyor canını sıkmana değmez. Senin öndeki eleman büyük ihtimal sorunlu, nefesini harcamana değmez.
Adamda nezaket falan yok zaten. Adama başta nazikçe dedim adam kem küm ederek birşeyler diyor. Şuan otobüs yoğun o yüzden yer değiştirmem şuan mümkün değil

DijitalMedya35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Ben hiç rahat oturamadım, yeriniz epey rahat gözüküyor biraz yer değiştirebilir miyiz?" bence iğneliyici ve anlaşılır olacaktır.
Ya da muavine "öndeki beyefendi sanırım benim koltuğun parasınıda ödedi ben biletimin ücretini geri alabilir miyim ya da gereğini yapabilir misiniz?" diye sorabilirsiniz. Nazik bir tavırla çözüleceğini düşünüyorum.
Adamla konuşmak istemiyorum o yüzden 2. cümleniz güzelmiş adam nezaket yoksunu birşey zaten cümle kurduğuma değmez

aim_fakiri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ön koltuktaysa bacaklarını sürekli salla bir süre sonra rahatsız olacaktır. Koltuğa değdikçe onu sinir edeceksin ve sığmadığını ona söyle o zaman istemese de kendisi de haz almadan koltuğu sallanmamak için çekecek
ebubekirgns adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dizlerini oraya koy havada kalsın bacaklar hocam. Ben oyle yapiyorum duzeltiyorlar 😂😂
Boyum 1.95 adama bi diz koysam önündeki koltuğa yapışacak haberi yok ama işte. Adamdaki rahatlığı görseniz evinde böyle rahat yatmıyordur.