Merhaba arkadaşlar.
Özel hastanelerde işlemlerin daha çabuk yapılmasından, daha az kişi olmasından dolayı özel sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum. Normal şartlarda dışarıdan gidip muayene olduğumuzda 'kana bakalım, röntgen çekelim, mr isteyelim' dediklerinde fahiş fiyatlar çıkmakta. Bundan dolayı da daha makul ve uzun vadede avantaj sağlayacak bir sigorta yaptırmak istiyorum. Aile olarak bir çok hastalığı (kalp, kanser, ortopedi rahatsızlıkları) barındırdığımız için ilerleyen yıllarda bende bu konuda potansiyeli olabilecek birisi olduğumu düşünüyorum.
Şu an çalışıyorum ve SGK yattığı için 'Tamamlayıcı Özel Sigorta' diye bir sigorta çeşidi gördüm. Fakat öneriye göre hareket etmek istiyorum, full bir paket olmasını ve bir nevi kasko gibi her yıl makul seviyede ödenen primin düşmesi veya bir avantaj sağlamasını istiyorum.
İnternette sistemlerine kayıt olmamı bilgilendirme yapacaklarını belirtiyorlar ancak spam saldırısı gibi pazarlama içgüdüsüyle aranmak/rahatsız edilmek istemediğim için buraya yazmak istedim.
Öneriniz nedir?