Umarım gerçeklerirsiniz hocam
Teşekkür ederim hocam umarım
Şimdiden başarılar
Teşekkür ederim
Umarım hedeflerinizi gerçekleştirir ve 2021 yılına girerken koyduğunuz hedefleri başarmış olmanın mutluluğuyla yeni hedeflerinizi de aynı planlılıkla bizlerle paylaşırsınız. Şimdiden mutlu yıllar dilerim.
Teşekkür ederim
Sevdiğim kıza açılacağım. Pek kolay olmayacak ama bakalım hayırlısı (:
kolay gelsin açıldıktan sonra yazarsınız sonucunu
Umarım başarırsınız, yıllık planların tutması oldukça zordur. Ben genelde 5 yıllık planlar yaparım.
Ortaokul 2 bitişinde 1997 üniversitede Astronomi ve uzay bilimlerini kazanmak, yıl 2001 Ege üniversitesi Astronomi ve uzay bilimlerini kazandım.
Üniversite biterken yıl 2007 (ilk bölümü bıraktım yeni bölüm kazandım ) anneme balkonlu ev, babama jeep araba, yıl 2010 evi yaptık jeep i babama aldık 2013
Yıl 2010 5 yıl içinde istanbuldan gideceğim, 2015 yılında patronuma verdiğim söz nedeniyle 2016 yılında çanakkaleye taşındım.(aileme olan sorumlulukları yerine getirdim)
Yıl 2019, 2023 sonuna kadar İzmire yerleşeceğim, oğlumun eğitimi için. Bu süre içinde yazılım öğrenecek, firmayı açacak ve izmirden villa almaya çalışacağım.
iyi forumlar.
hocam hayatınızda başarılar. Umarım sizlerde başarırsınız.
Bu yıl yeni bir resmimi paylaşacağım ayıptır söylemesi 10 yıldır resim paylaşmıyorum

Bu yıl zincirleri kıracağım
bende sosyal medyaya hiç resim yüklemedim. Ben zinciri kırmıyorum
16 yaşındayım ve SEO uzmanıyım.
1. hedefim 2020 yılının sonlarına doğru sitemden aylık minimum 3.000 tl kazanmak,
2. hedefim iphone 7 almak,
3. hedefim namazı hiç bırakmamak.
hocam bence iphone 7 almak yerine daha uygun bir fiyata açık kaynak kodlu bir telefon alın. Artan para ile sitenizi geliştirin. Kendi fikrim bu. iyi forumlar