Tanıtımı izlediniz mi tamamen? Ben tanıtım içeriğini size özet geçeyim;
%98 - Osmangazi Köprüsü, Suriye, Libya, Babayiğitler, Dış Güçler
%2 - Otomobil Tanıtımı
Ne alaka hocam siz sadece o kısımlarına odaklanmışsınız galiba. Olaya satışa hazır arabanın satışının tanıtımı gibi bakmışsınız. Farklı farklı yerlere çeşitli siyasi mesajlar veren bir tanıtım olduğuna inanıyorum. Farkındaysanız bu ara her konuşmasında, her fırsat bulduğunda Cumhurbaşkanı siyasete ve gündemdeki konulara da değinip farklı yerlere gündemden göndermeler yapıyor. Cumhurbaşkanı'nın aşırı yoğun temposuna bakarsanız araç tanıtımda neden siyasete ve gündemdeki konulara da değindiğine de anlam verebilirsiniz. Ben siyasette kesinlikle taraf değilim ancak Ülkemde olan biteni sadece doğrudan karşıya bakarak değil sağdan ve soldan da bakıp doğru olanı mantık çerçevemde değerlendirmeye çaba gösteren biriyim. Konu dışı bir sorum olacak size ; yaşınızı bilmiyorum ama r10un genel yaş ortalamasını genelleme yaparak soruyorum, genç haliniz ile haftada 3 ülke gezip , her ülkede ülkesi menfaatine farklı görüşmeler farklı konuşmalar yapıp, bu konuşmaları baştan sona ezberleyip , haftada çoğu zaman 2 3 farklı ülkede siyasilerle masaya oturup bu yoğun programlara rağmen ülkesinde teknoloji ve savunma sanayiden tutun her anlamda hamleler yapıp geliştirmeye uğraşıp ve size yöneltilen her türlü eleştirilere cevap verebilir misiniz ? Ben şahsen 30 yaşındayım ve vatan sevgim de tartışılamaz ancak yine de bu tempoya ayak uydurabileceğimi kesinlikle düşünmüyorum. Bence bu durum vatan sevgisinden öteye geçmiş kendini vatana adamışlığın verdiği irade.