Ensalgl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen doğru laf kullandın. Herkes görmek istediğini görüyor aynı senin gibi. Yoksa gerçekten arabayı sorgulayıp eleştirdiğinden dolayı değil yani. Sadece bunu başta istemediğin iktidar olduğu için yapıyosun. Şundan eminim bu arabayı senin kafandaki ve istediğin iktidar yapmış olsaydı burda överdin ve eleştirenlerede Şuan verdiğin cevapları verirdin. Kimseyi kandırmaya gerek yok.
şuan malesef istediğim bir iktidar yok geleceğinede inanmıyorum. siyasetle işim olmaz sadece bu toplumda zorluklara göğüs geren sıradan bir halkım. ve haklarımın diğer vatandaşlar gibi korunmadını düşünüyorum.iktidarla alıp veremediğim yok ama sen bellki durumundan memnunsun 100 yüz diosan yüzde yüz yapcaksn ordan burdan prca almıcaksn. ama sende bunu anlıcak zihniyet yok o yüzden vaktimi sana harcamıcam. ayrıca forumda bu kadar cahil insan oldunuda görmek beni üzdü. 2 gün önce post acıp vah vergiler şöyle ah vergiler söyle diyenler nerde? simdi kalkıp olmayan sadece görseli bulunan arabanın muahbbetini yapıosunuz. bu ülkede basınmı kaldı özgürlükmü kaldı. her duydunuza inanmayın gördüğünüze inanın hadi by