inşAllah sonda belirtilen saçma sapan insanlardan değildirim ama bu teklifinizin kimse tarafından kabul edileceğini sanmıyorum
(dikkat etmeniz gereken bir husus bildireyim); adsense geliri yüksek olan birisi bu teklifi kabul eder ödeme yöntemi olarak sizin hesabınızı kullanır her ay para sizin hesabınıza yatar sizde o kişiye parasını gönderir üstünden komisyon alırsınız vs vs vs derken devlet banka hesaplarınızı kontrole alır ne oluyor bu adama her ay google para yatırıyor vergisini ödüyor mu bu derler vergiyi ödemediğini öğrenince ceza yazar gönderirler.
her açıdan başınız ağrır bence adsense hesabınızı bağlayacak bir blog sitesi kurup kendiniz kazanınız.
iyi forumlar
Güzel yorum yapmışsın saçma sapan değil ama benim kendime ait zaten 12 sitemin bulundugu adsense hesabım var 1 adsense hesabımda bir domainim var aklıma böyle bir şey geldi belki ihtiyacı olan olursa ortak olarak yapabilecek bu yüzden açtım çok gereği yok ama onay alamamış siteler falan bana gelebilir birlikte deneriz önemli olan kazanç olsun.