Bir kaç kişi bu kategoride adsense hikayesini yazıyor, birde ben yazayım belki tavsiyeleriniz ile daha çok şey katarım diye düşündüm.
Websitesi henüz 1 aylık sıfırdan başlıyorum.
Web sitesi yabancı dil makaleleri genelde satın alıyorum. Geçen aydan bugüne kadar 1 ayda 26 içerik girdim elimde 16 içerik daha var girilmemiş.
Tema olarak boombox kullanıyorum.
Pagespeed değeri mobilde 50 masaüstünde 91
Kullandığım eklentiler genel olarak temanın kendi eklentileri onun haricinde jetpack ve yoast seo kullanıyorum.
Kategori sayısı:6(eğlence güzellik Seyehat konuları yer alıyor)
Toplam yazılar:26
Google index: 47
Google Görsel index:41
Sosyal medya olarak:
Reddit (daha çözemedim bunu)
Pinterest
Facebook
İnstagram
Twitter
Tumblr
Linkedin
Her sosyal medya hesabında 2 paylaşım yapıldı şuan.
Daha adsense başvurusu yapmadım. Ayrıca siteye gelen ziyaretci sayısı henüz 0
Tarih: 27.12.2019
2 adet içerik girildi.
Tarih: 29.12.2019
3 Adet içerik girildi.
Anlamadım fakat index sayısı düşmüş.
Google İndex:35
Görsel İndex:10
Tarih: 30.12.2019
Tüm Sosyal medyalarda 5 adet içeriğin girişini yaptım.
Paylaşılmamış toplamda 26 makale daha var.
Tarih: 01.01.2020
Yoast seo kullanıyorum, Tüm içeriklere hem seo hemde okunabilirlik tarafından yeşil ışıkları yaktırdım. Bu baya bir zamanımı aldı fakat makale içinde ki anahtar kelimeleri belirlediğim için pozitif yönde ilerleme olacağını düşünüyorum.
Sizce yoast seo premium sürümüne geçmelimiyim?
Tarih:03.01.2020
Maalesef satın aldığım 15 içerik Türkçe siteden google translate ile ingilizce diline çevrilmiş hem kopya içerik hemde tutarsız kelimeler yer almakta bunları hemen eledim siteden. kopya olarak 12 içerik girmişim ve 3 içerik girmemiştim. 12 içerik çıkardığım için sitede şuan bulunan içerik sayısı 19 a düştü. sosyal medya paylaşımlarını da maalesef kaldırmak zorunda kaldım. Sıfırdan başlıyoruz sanırım.