Browland adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ne ad altında olursa olsun, bir şeyler öğrenip bunu satanlara o şekilde hitap edemezsiniz.

Zamanında yapmışsınız, para kazanırken neredeydiniz?

1 yıldır bu katrgoride eğitim satanlar var, siz 1 yıldır "bedava" yapmamışsınız, şimdi yapıyorsunuz. O kişiler çoktan eğitimleri verdiler. Şimdi eğitim alan sayısı çok az.(özelden birilerine vermişseniz onu demiyorum, forum içerisinde)

İyi niyetli bir paylaşım olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki şuan 15 tl ye sattığım eğitimi vaktiyle ücretsiz bir çok kişiye vermiştim. Mayıs ayından bu yana.

Ben zaten bu tarz bir eğitim vermiyorum. Zamanında hazırlamış olduğum dökümanı satıyorum. Sizin konunuzla benim yaptığım farklı zaten onda sorun yok.

Ben sadece eleştiri yapıyorum. İyi forumlar.
Videoda çekildiği tarihi görebilirsiniz dosyalarda o tarihe ait çalışmayan eklentide vardır içinde internetten bulup satın alırlar isterlerse. Benim işlerimin yoğunluğu gereği ben satış yapmayı hiç düşünmedim.

İyi niyetle olduğunu düşünmemenizin sebebi nedir ben burda nasıl bir art niyet güdüyorum söylermisiniz.

Benim buradaki tek amacım insanlara fırsat vermek daha fazlasını öğrenmek isteyenler size gelsin benim pinterest kategorisinde iş ilanım dahi yok. İnsanların önünü kesmek hoş değil bence.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dogru fuzgun linkler verdiginizde bir bakmak isterdim. ilk verdiginiz linkler asiri viruslu reklam icermektedir. Yandex uyeligim olmayinca da indiremiyorum.

Ayrica paylastiginiz dosyalar nulled ise yaptiginiz sey yasadisi ve suctur. Yonetimi goreve cagirmadan bence silin konuyu.
Yandexte üye olmanıza gerek yoktur direk indirin.

Eklentiler 7 8 ay öncesine ait alın deneyin eklentilerin çoğu çalışmıyor. Mantığını kavrayın gidip satın alın.