Açıklamalı yorumunuz için teşekürler.

freguencey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
htaccess ayarlarının aşağıdaki gibi ayarlandığını varsayarak;

RewriteRule ^(.*)$ index.php?module=dinamikicerik&pagefull=$1

dinamikicerik.php sayfası:

$url = strip_tags($_GET["pagefull"]);

if(!$url) {
// Url boş
header("Location:yonlenecek adres");
exit;
}

$urlParcala = explode("-",$url);

$city = NULL;
$parametreler = NULL;

if($urlParcala[0]) {
// City alanı gelmiş - sabit alan sanırım o yüzden döngüye sokmadım
$city = $urlParcala[0];
// City alanı için veritabanı bağlantı kodları ile aramayı yapıp city alanıyla alaklı içerik vs alınabilir
}

for($i=0; $i<=count($urlParcala)-1; $i++ ) {

if($urlParcala[$i]) {
// 2.parametre alanı gelmiş
$parametreler .= $parametreler.'-'.$urlParcala[$i];
// 2. parametre konforlu olabilir veya kombi olabilir bu seçtiğin kombinasyona göre gelir
}

}

Kodu hiç çalıştırmadım ancak buraya kadar şöyle bişi elde etmen gerekiyor;
$urlekle = $city.$parametreler; // istanbul-klima-servisleri , ankara-demirdokum-servisleri

DÜZENLEME: admin panelinden yapılacak denmiş ben yanlış anlamışım.
Panelden aşağıdaki mantık ile yapılabilir;

Veritabanına türkiye il ilçe ve mahalle örnek sqlleri her yerde mevcut bunu import ile içe aktaralım
daha sonra seodata adında bi tablo açalım
id - name - elementsira - durum şeklinde oluşturalım ( id alanı auto increment özelliği taşıyacak)

Örnek ekleme; id:1, name: klima, elementsira:1, durum:1 Açıklaması: name alanındaki alana tüm anahtar kelimelerimiz gelicek, elementsira kaçıncı alanda görüneceğini belirleyecek örnek 3 ise ankara-klima-servisleri kalın yazıyla yazdığım serviseri alanını temsil edicek durum ise ilgili içeriğin aktif pasif olduğu boolean türünü vericek 1 true 0 false.
2. ekleme id:2, name: servisleri, elementsira:2, durum:1
id:3, name: numaralari, elementsira:4, durum:1 ankara-klima-servisleri-numaralari

daha sonra eklemeler bitince tümünü karıştır konuları otomatik aç diye bi alan oluşturursun. İllerin dışında ilçe veya mahallerede bunu yansıtarak şöyle konuları otomatik açar;
Örnk: istanbul-klima-servisleri , istanbul-klima-servisleri-numaralari, istanbul-klima-servisleri-numaralari-alankodlari, kadikoy-klima-servisleri-numaralari
Tümü birbirileriyle eşleşerek konular açılır içerikleri daha sonrasından eklersin.