peki bir tavsiyen var mi degerli kardesim.. ben bir sayfa almistim.aile sayfasi yaptim. onuda. tabii ki panel destegi ile , de begeni ver yorum yapiyrum.. arkadaslarimla da aktivlestirmeye calisiyorum..
ama o bilgiler kötü algi olusturabilir diye düsünüyorum.. yarin birgün reklam isleri oldugunda veya biri bakmak istediginde.
Hocam verilerini asla kimse ile paylaşmak zorunda değilsin. Kimsenin tutup senden veri isteyeceğini de sanmıyorum. Önemli olan reklam alımında istatistiklerin; kaç kişiye erişiyorsun, gönderilerin keşfete düşüyor mu, hikayelerini kaç kişi görüyor bunun gibi şeyler önemli. Reklam verenin senden isteyeceği şeyler bunlar. Önceden ne hesabıydı vs. soran olmaz, olsa bile çok nadir olur. Sayfaya erişenlerin yaş ortalaması, cinsiyetleri, hangi konumdan eriştikleri önemlidir reklamverenin bu istatistikler işine gelirse reklam vermesi olasıdır.