onurnet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam, anasayfadaki başlıklar ile ikonlar uyumsuz geldi bana. Örneğin veri güvenliği üzerindeki simge. aşağıdaki dış saha takip modülü üzerindeki gibi simgeler uymamış. Kayıt ol ve giriş yap butonlarında link yok. Demo talep et ileitşim sayfasında gitmesi yerine demo istek formu sayfası olsa ona gitse daha uygun olur. Bir canlı destek, whatsapp hattı gibi bir şey de olsa fena olmaz. Banner arkasındaki geometrik şeklin çözünürlüğü çok kötü. Sayfa ilk onunla yükleniyor sonra üzerine bilgisayar geliyor.
Çok teşekkür ederim ilgili yorumun için. Bunların hepsini biliyorum. Aslında yazılımın çıkmasına daha 1.5 ay var. Ben biraz aceleci olduğum için siteyi zamanından önce tasarladım. Bu dediklerinin hepsini yapıcam. Kayıt ol ve Giriş yap çalışmıyor çünki yazılım hazır değil. Yazılım hazır olunca Demo talep et tuşu kalkacak. Banner da ki geometrik şekil evet çok kötü ona birsey düşünüyorum. Canlı destek eklentisini koyayım mı koymayayım mı diye çok düşündüm ve sonucta koymadım. Yinede çok tesekkürler