Golsime adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşsizlik.
İşsizlik çok kötü oluyor insan bunalıma giriyor Allah sabır versin hocam.

okan1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
15 yıldır çalıştığım işi bırakıyorum. Rahatladım be özgürlük D:
Adınıza sevindim insan sadece iş konusunda değil uzun süredir yaptığı bir şeyi tamamen yada belirli aralıklarla bırakınca rahatlıyor gerçekten.

mersinli07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kız elektrik alamamış ilk görüşte aşk istiyormuş 😁😁
(sigara içenler yaksın benim yerime)
Oluyor böyle şeyler ya, benim hatun da 1 gün yazamadım diye değer vermiyorsun dedi ayrıldı
Bu saatten sonra kal demem gidene bye bye.

KaoS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2nci kızım doğdu.
Işten ayrıldım hala işsizim.
Çocuklu birisinin işinin olmaması maalesef ki çok kötü.
Allah sabır versin, inşAllah 2020 de iş bulmanızı temenni ediyorum.
Evde geçirdiğiniz günlerde çocuklarınıza çok değer gösterin şüphesiz ki onların yüzü suyu hürmetine rızkınız artacaktır.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10'a üye oldum 1 Ekim 2019, özel bir gün
Aramıza hoş geldiniz, yeni olmanıza rağmen benden çok ticaretiniz var tebrik ediyorum
Ben de isterim bir vakit sizinle ticaret yapmayı.

Serdal_Altundal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eşim terk etti, davalarım devam ediyor, sağlığım yerinde çok şükür.
En azından iyi yönünden bakın hocam, evlenecek kadar cesaretiniz varmış, benim yok mesela
Sağlığınızın bilincinde olmanız çok çok iyi, başkası olsa onun da değerini bilmez.

basricetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sayıyorum
1.En yakın arkadaşım tutuklandı
2.Bilgisayarım Bozuldu
3.En sevdiğim hocam vefad etti
4.Kredi Çektim
5.Kredimi bir şekilde ödedim
6.Kredi kartı borcuna bulaştım
7.2019 yılını full işsiz geçirdim
8.Bir çok hayalimi ertelemek zorunda kaldım.
9.iyiki aşık olmadım
10.kredi kartımı da ödüyorum Allah ne verdiyse

2020 Artık ne yapar bilmiyorum
2020 de belki daha iyi olabilirsiniz ne diyeyim kötü şeyler yaşamışsınız en azından bana göre en kötüsü borç ve bilgisayarınızın bozulması

SilverTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Borç, borç, daha fazla borç.
hatırlatmasaydınız iyiydi.

KaraKartaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 yılda sigordalı bir işte çalışarak kazandığım paranın evde çalışarak 6 haftada nasıl kazanıldığını öğrendim 😊
Bize de öğretirsiniz artık hahaha Allah daha çok versin.

Jetli33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Günaydın öncelikle 2019 yılında başıma gelen ve çok sevindigim garip bir olayı paylaşıcam sizle. bu pazar gecesi saat 23 gibi Adana'dan Mersin'e dönüyorum araçta 2 kisiyiz Tarsus sapağına yaklastigimda sağda dörtlüsü yanan bir araç ve uzaktan seçemedigim birisi el kaldırdı mesafem 300 MT kadar var sanırım arıza var araçta dedim arkasima duralım dedim ve aracın hemen arkasına park ettim ve aşağıya indim el kaldıran kişi bir bayandi. Asıl iş bundan sonra başlıyor yaklaştı bana doğru karanlıkta tamda secemiyorum yüzünü dedim bayan hayırdır aracinizmi arızalı evet dedi bu arada iyice yaklaştı ve gelen SERAP ti 1999 yılında lisedeyken büyük aşk yasadigim evlenme planlari yaptığım birisiydi sebebsiz yere ayrılmıştik sonrasında hiç görmediğim ulaşmaya calistigim ama bir turlu ulasamamistim 20 yıldır görmüyordum oda beni tanıdı kahkalarla gülmeye başladık aracı unuttuk sarıldım dedim sensin evet dedi evlenmiş cocuklari olmuş olmusta olmuş araçi için çekici çağırdım serap ta benim araca binip Mersin'e devam ettik salı günü buluşalım dedim tamam dedi buluştuk tam 8 saat bir masada sohbet ettik ve çok çok mutlu oldum bu olaydan. Şu yaşıma kadar Başıma gelen en garip olaydi bu..
İnsanın çocukluk veya lise aşkının ilerleyen zamanlarda sevgilisiyle, eşiyle, çocuğuyla birlikte görülmesi hem maziyi kanatıyor hem de insan için çok kötü bir durum oluşturuyor ben de yaşamıştım ama tabiki sizin ki kadar derin değildi ben sadece sevgilisiyle görmüştüm

chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2019: berbat
+r11

NetHunterz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işden ayrıldım az biraz birikimim vardı yatırdım borsaya işden 1 senede kazandıgımı 1 ayda kazandım.
bir kapı kapandı on kapı açıldı
bugunlerimize şükür.

2020 ülkemiz ve bizler için hayırlı geçer umarım.
İnşAllah, Allah daha çok versin hocam.

CoWEX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. R10.net e üye oldum
2. Dün çalışma arkadaşlarım doğum günümü kutlandı
3. Hayatımda ilk kez 2019 yılını yaşadım
Aramıza hoş geldin abicim.
Benden büyüksün o anlamda abicim dedim mâlum diğer bir anlamı daha var.
Bizim doğum günümüzü kutlayan yok değerini bilin