Günaydın öncelikle 2019 yılında başıma gelen ve çok sevindigim garip bir olayı paylaşıcam sizle. bu pazar gecesi saat 23 gibi Adana'dan Mersin'e dönüyorum araçta 2 kisiyiz Tarsus sapağına yaklastigimda sağda dörtlüsü yanan bir araç ve uzaktan seçemedigim birisi el kaldırdı mesafem 300 MT kadar var sanırım arıza var araçta dedim arkasima duralım dedim ve aracın hemen arkasına park ettim ve aşağıya indim el kaldıran kişi bir bayandi. Asıl iş bundan sonra başlıyor yaklaştı bana doğru karanlıkta tamda secemiyorum yüzünü dedim bayan hayırdır aracinizmi arızalı evet dedi bu arada iyice yaklaştı ve gelen SERAP ti 1999 yılında lisedeyken büyük aşk yasadigim evlenme planlari yaptığım birisiydi sebebsiz yere ayrılmıştik sonrasında hiç görmediğim ulaşmaya calistigim ama bir turlu ulasamamistim 20 yıldır görmüyordum oda beni tanıdı kahkalarla gülmeye başladık aracı unuttuk sarıldım dedim sensin evet dedi evlenmiş cocuklari olmuş olmusta olmuş araçi için çekici çağırdım serap ta benim araca binip Mersin'e devam ettik salı günü buluşalım dedim tamam dedi buluştuk tam 8 saat bir masada sohbet ettik ve çok çok mutlu oldum bu olaydan. Şu yaşıma kadar Başıma gelen en garip olaydi bu..