sakurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba;
google adwords de iphone özel servis, iphone servis aslında demek istiyorum ki reklamda iphone kelimesini kullanmak yasak mı?
Bir arkadaşım var reklam kampanyası oluşturmuş ama reklamı onaylanmadı.

Bu sorunu çözen var mı?
üstad değilim açıkcası verebileceğim bilgi ne kadar yeterli olur emin değilim ama kimse cevap vermemiş sorunuzdan anladığım kadarıyla iphone kelimesini reklam metininde kullanabilirmiyiz diyorsunuz. google iphone teknik servis gibi aramalarımda herhangi bir reklama rastlamadım sadece apple kelimesi geçen bir reklama rastladım . marka teklifi gibi bir politika var eğer apple iphone kelimeleri gibi kelimeler için bunu google ile anlaşıp yaptıysa ona göre bir hata vermesi gerekiyor size marka telif v.b gibi bir uyarı olacaktı tam çıkaramadım.aldığınız hatanın mesajı önemli tabi ama benim fikrimi soracak olursan eğer anahtar kelimelerinizi onaylatabiliyorsanız onaylanıyorsa reklam metininde iphone kelimesini geçirmeden[keyword] eki ile Mesela [keyword] Teknik Servis Hizmeti diye reklam metini girdiğiniz zaman kişi hangi anahtar kelime ile reklamınızı bulduysa o anahtar kelimeyi reklam metinin başında görüyor yani İphone teknik servis diye arattıysa İphone Teknik servis Teknik servis hizmeti diye görür. bu şekilde deneyebilirsiniz tabi anahtar kelimeler sorunsuz onaylanıyorsa. ama aldığınız onaylanmama sebebi önemli ona göre yorum yapmak lazım.