yasinozkocak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeş bakiye işi nedeniyle tutacağını sanmıyorum. Sistemi yap fiyat belirle sat. Kullanılan temalar: pinthis, sahifa.
Bakiye isleminde sizin is yukunuz hafifleyecegi icin api izni oluşturma gibi kısımlarda kullanilabilir ama pinleme icin yorumlara acigim.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yaklaşık 1-1,5 sene önce bir müşterime pinterest için pinleme paneli hazırlamıştım, hesaba giriş, uygulama oluşturma, token alma, pinleme ve takip özelliği vardı ve sanırım karşılığında 500tl falan almıştım o zamanın parasıyla.
sadece 1 hesap için uygulama ve token oluşturma kısmına 1 işlem için 25 kuruş diyorsunuz çok şaşırdım doğrusu böyle bir piyasa var mı kendiniz mi belirlediniz bu fiyatları ?
Hayir, kendi düşüncem ve tabiki forumdaki diger arkadaslarin yorumlarina göre değişiklik gosterebilir.
Bahsettiginiz panelde apiyi kendisi olusturup ayni zamanda bir tıklama ile izin mi aliyordu yoksa kullanici yine pinterest icerisinde uygulama acip izin almak icin gerekli izin verleri yapiyormuydu?

Benim hazirlamak istedigim site panelin de bu soylediklerim tek bir tiklama ile olucak.
App adı belirtilecek ve olustur dediginde hem olusturup hem izin aldiracak.