sosyalortak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
google'da milyarlarca site vardır. Adamlar her birini tek tek kontrol edemez. Search console üzerinden dizine eklenmesini talep edin hocam. Bu arada sanıyorum XML sitemapi'de eklemeniz lazım bunlar eksiksiz ise dizine ekle diyin ve bir kaç hafta bekleyin
resimleri görmedim,özür dilerim.Dizine ekle diyin hocam
Hocam örnek olarak resim yükledim. Bütün site haritalarında bu şekilde. Site haritası başarıyla işlendi yazıyor.
Birisinin son okunma tarihi 23.12.2019 İkisininki 24.12.2019 Birisinin son okunması 25.12.2019.
Hocam doğru google de milyarlarca site var da site 2.5 aylık site. Siteyi ilk açtığımda 2 günde bir indexleniyordu. Şuan 15 gündür indexlenmiyor.

Alexa şuan 2 milyonlarda ilk açtığımda çok daha yukarılardaydı. İlk açtığımda hiç ziyaretçi yoktu şimdi ilk açtığıma göre çok daha fazla ziyaretçi var. Daha çabuk indexlenmeye başlaması gerekirken indexlenmiyor.
Bir sıkıntı var kesin de nerede bilemiyorum.

AnkeeBut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
webmaster tools üzerinden sitenizi kayıt ettiniz mi hocam?
eğer ettiyseniz webmaster tools'a girin üstte arama kutucuğu var http://siteadresi yazar oraya kendi sitenizde eklediğiniz makalenin linkini giriniz dizine eklenmesine iste seçeneğine tıklayınız siteye bot gönderip sonrasında indexler
Webmaster toolsda kayıtlı hocam. Ancak makale linki girip bakın dediğinizde baktım..
Aşağı resimdeki uyarıları alıyorum.. Dizine eklenmesine izin verildi mi ? YOK yazıyor. Bununla bir alakası olabilir mi acaba ? İndexlenmeyen 3-5 makaleye baktım aynı şekilde bu yazı çıkıyor.