hashus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olay şu hocam polis ve bekçi sorgusunda varım. 2 defa tutanak tutuldu. Ben de yüksek lisansı bekliyorum. En geç yaz sonuna kesin olacak. Bana yaptırımı ne olur? En ucuz nasıl atlatabilirim
Valla havaalanı girişinde daha yetkili polislerin sorgusunda, hatta askeriye önünde yunus sorgusunda birşey çıkmadı, 3 yıla yakın yoklama kaçağıydım.
Sadece jandarmanın tutanağı geçerliydi, yeni değiştiyse bilmiyorum ama 2. kez yakalanınca şubeye götürmeleri lazımdı.
Demek ki farklı bir tutanak sistemi var, ama şubeye gitmekten korkmaya gerek yok, hatta arayıp bilgi de alabilirsiniz.
Hatta cimer üzerinden MSB seçerek konuyu yazın anlatın. Askeriyenin işlemleri sivil memurlarla ve cevap verip ilgileniyorlar.
Oooo gel sen buraya diye götüren yok. Şimdi en doğru olay birebir almanız. Cimer üzerinden, arayarak ya da giderek.
Yoklama kaçağı kalmanın pek cezası yok ama tutanaklar tutulup gitmeyince farklı olabilir ama dediğim gibi, 2.de götürüp işlem yapılmalıydı.
Siz en iyi cimerden yazın net bilgiyi birkaç güne verirler. Alacak adam zaten ayak üstü alır götürür, resmi işlemden çekinecek bir durum yok.

Profil yaşı doğruysa (25) çekinecek hiç birşey yok, 29a kadar yolu var y.lisanssız.