sadeeq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ürün çekimlerini bu iki günde başlatıyorım, çekim hep devam edecek. İsteyenlere fotoları siteden çekeceklerine alternatif olarak whatsapptan atabiliriz. Veya mail olarak gönderilebilir. Sistem de bu hafta içinde bitmiş olur.
Site görünüm olarka şekil alsın, buradan paylaşacağım.
Detaylı olarak öğrenmek istediğiniz nedir acaba, ona göre pm yazayım.
Hocam size bir taktik vereyim. Free e ticaret yazılımlarından bir tanesini ful++ olarak donatın, her türlü özelliği dahil ettirin sisteme. kargo, xml, sanal pos...saymakla bitmez. evet bu biraz maliyetli bir sistem ama bazı avantajları var.
Siz bir kez her özelliği ekletirsiniz, sizden alım satım yapacak kişiye de sitenizi kurup teslim ediyoruz fiyat 1000tl dersiniz. içinde herşeyi bulan müşteri gidip 2-3 bin tl ödemez yazılıma, hazır siteyi alıp başlar, 5 kişiye satarsanız zaten maliyeti çıkmış olur. Kısaca site özellikleri ekletmekle siz birşey kaybetmezsiniz. müşterileriniz (aracılık edecekleri kasdediyorum) ucuza ve gerekli olan herşeyi içinde paketi alıp hemen satışa başlayabilir.
Siz her türlü kargo, vergi vs üstlenirsiniz, bu arada tüm sitelerin siparişleri 1 yazılımla sizin önünüze de gelir ve aracılık eden kişi extra maliyete katlanmak, extra eleman masrafı yapmak zorunda kalmaz. örnek 5 sitede 5 sahip, 5 çalışan varsa, siz 2 çalışan koysanız 5 sitede sadece 5 sahip çalışır, extra eleman çalıştırmaz. bunlar da gereksiz maliyetleri ortadan kaldıracağı için %25 karla çalışacak kişi %20 kar ile devam edecektir.
İşi biraz daha geniş düşündüğümüzde her aracı kişi kargoyla ayrı ayrı pazarlık yapıp, aylık iş potansiyeli düşük oldugunan yüksek taşıma ücretine taşıttırmayacak, 5 kişinin toplam potansiyeli sizde olacağından daha büyük taşıma, daha düşük ücretle taşıtma üzerine anlaşacaksınız. vs, vs, vs saymakla bitmez ama bu yönleri dikkate alın derim.
Fotoğraf kalitesi ürün sattırır, kaliteli foto çektirin,
her ürün için 1 adet 360 derece fotolar çektirebilirseniz iyi bir avantajdır.
bayan ürünlerine ağırlık verin. erkekler kazma gibidir. 1 tane alır, çekilir kenara, genellikle fiyatına bakar, ucuzundan alır.
Kadınlar kombin ve çeşitlilik düşünür, siyah elbiseme bunu alayım, kırmızı olana şunu alayım diye hesap yapar, ortalama kadınlar daha çok alım yapar. (erkekler internetten alışverişi daha az yapıyor)

Ben de detaylı sistem ve ürünler hakkında pm almak isterim