les adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle bu çaylar fazlasıyla sağlık denetiminden geçiyor. Reklamları kısıtlanıyor çünkü zayıflama çayları ciddi anlamda sorunlu bir sektör. Kendi facebook sayfamda reklam tanıtımı yapan ( Benzer bir ürün ile ) Kadın arkadaştan biliyorum Türkiye'de kadınlar bu tarz zayıflama çayları haberleri vs ile ilgili zaten oldukça önyargılı. Soranlar oluyor ama alan yok bu da çok doğal. Tarım bakanlığından yada kuruluş belgesi olarak sağlık bakanlığından alınan belgeler ne kadar güvenilir çok tartışılır. Ürün fiyatlarını söylememişsiniz bile. Bu tarz ürünler satılması reklam bütçesi ayrılması zor ürünler. Anca ev kadınları kendi aralarında eşe dosta satar bu ürünleri.
öncelikle yorumunuz için çok teşekkürler
- fiyatları konuda belirttik
- bu tarz ürünleri doğal diye satılıp satıcı ürünü eline aldığında ürün üzerinde doğal olmadığını ( içerikte yazan kimyasalları ) görünce kandırıldığını düşünmesi çok normal elbetteki
- bizim çaylarımız tamamen doğaldır ve kutu üzerindede içerikleri tamamen kimyasalsız olduğu beyan edilmektedir
- kutu üzerinde bütün belgelerimiz yazmaktadır ve ayrıca lisans kodumuzla bunu kullanıcı görmektedir
- firma politikası gereği önceliğimiz memnun müşteri portföyü dür dolayısı ile burda yada farkı platformlarda çayımız için ne yazmıssak veya söylemissek yazdığımız yada söylediğimizden farklı birşeyle karşılasırsa koşulsuz iade edebilir ve iadedekullanıcı hiçbir ücret ödemez.
- ayrıca genel olarak sosyal medya yada farklı platformlarda satılan ürünler stok dışı kalınca ( bitince ) satıcılar benzer ürün gönderdikleri için zaten insanlarımız ( alıcı ) memnuniyetsiz kalmaktadır ki bu banada yapılsa zaten memnun kalmam ve inancımı kaybederim tedarikci olarak ben şahsım olarak asla böyle bir duruma sebebiyet vermem fazlasıyla stok tutarım ki ne ben nede kullanıcı nede satış ortaklığı yaptığımız kimseyi madur etmeyiz bu politikamıza tamamen aykırıdır böyle bir duruma asla müsade etmiyoruz ( şahsım adına )
- evet insanlarımız özellikle net üzerinden yapılan alışverişlerde fazla miktarda altadıldıkları için bu ve benzeri ürünlere negatif bir gözle bakmakta haklılar burada kaliteli ürün ve kaliteli satış politikasıyla bunu başara biliriz ki şuan başardıkta hamdolsun

ben tekrar yorumlarınız için çok teşekkür ediyor umarım aklınıza takılanlara cevap verebilmişimdir