slayer1ss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alan adı sunucuları ile dns kayıtları farklı şeylerdir, alan adı sunucusu kısmına ns.domain.com diye domainin gideceği alan adı sunucusunu yazabilirsin ama o ns.domain.com'un hangi ip adresine gideceğini de bir yerde A tipi DNS kaydı ile belirtmen lazım. Sadece kalkıp orada ns.domain.com dersen A tipi DNS kaydı olmadan hangi ip'ye gideceğini sistemler bilemez. MetuNic'te bu A tipi DNS kaydını oluşturmak için üst menüye link koymuşlar hal bu ki bunun domainin ayarlarına girince en kötü sol menüde olması lazımdı, bu şekilde fazla saçma ve gereksiz karışık olmuş. Ben zaten işimi kayıtları oluşturup çözdüm burada tek eleştirdiğim kullanıcı arayüzünde bu kadar önemli bir şeyin böyle anlamsız bir şekilde eklenmiş olması ve onu da uzatmanın mantığı yok, heralde orayı yönetenler de bu forumu okuyorlardır görür düzeltirler...
uzatmak değil yanlış anladım kusura bakmayın ondan bilgilendirmek istedim şahsen bende memnun değilim domainlerin listesinde arama kısmı bile yok o kadar domainim var bulucam diye sayfa sayfa geziyorum