50k hit boşa gidiyor reklam ekledim 3.gün kısıtlandı
Hesabıda pinliyim bakalım kalkacak mı
Merhaba! Hocam tecrübelerimi paylaşmak istiyorum 50k hit diyorsunuz yazık günah ben 5k hitle ev geçindiriyordum o hit öyle boşu boşuna akmasın 40 yetimin hakkı var
Deneyimledimlerimi ve tecrübelerimi aşağıya yazıyorum
Ben pinsiz 4 hesap denedim hepsi kısıtlama yedi
Pinli 2 hesap denedim yaklaşık 1 haftadır sorun yok 2-3 post yukarıda yorumum var okursanız daha ayrıntılı anlattım tecrübelerimi.
Ayrıca kısıtlaması kalkan hesaplarımda, tamamdır artık sorun yok sanıyordum reklam ekledim ama reklam çıkmadı ve ardından yine kısıtlama geldi yani hocam kısıtlama pinleme ile zaten kalkmıyor ki kısıtlama bir şekilde kalksa bile o hesaptan hayır gelmez reklam eklersin reklam görünmez ve yine kısıtlama yer ben adsense satışı yaptığım için başıma sıkça geliyor 7-8 hesabımda kısıtlama meydana geldi ve 3 hesabımda nasıl olduysa reklam kısıtlaması kalktı artık sorun yok sanıyordum ama maalesef reklamı eklediğim gibi yine kısıtlandı 3 hesapta denedim maaleaef şans değil o hesap çöp oluyor. D d
Ayrıca elimde sorunsuz pinli domainli domainsiz ödeme almış tr ingiltere almanya hesaplarım var isteyen olursa yardımcı olabilirim her konuda