YÜCE ALLAH, sizden razı olsun kıymetli arkadaşım. Hayata geçirmiş olduğunuz proje kapsamındaki web sitesi bir çok tesbih namazı konusunda bilgi arayan, bilmediklerini ögrenmek isteyen, kısacası faydalı şeyler için önderlik yapacak bir web sitesi. Yolunuz açık olsun, başarılar diliyorum.
Çok eski zamanlarda islami bi yurtta kalırken özel günlerde kılardık. Biraz uzun sürerdi ama güzel günlerdi. Domaini görünce geçmişe bi gittim. Şimdi ne yazık ki alakamız kalmadı iyice uzaklaştık. Umarım içeriğinizi araştırarak oluşturup insanlara yanlış bilgiler vermezsiniz. Şimdiden hayırlı olsun 😊
Allah'ın rızasını kazanmak için den sonrasını okumadım
hayırlı işler kardiş.
Allah rıza olsun. Kardeşim
Mobilden iyi sistem nedir birde adsense reklamları koymayın
Aynen reklam olmayacak. Sistem wp
Güzel ama arkadaslarin dedigi gibi icerik cok az , oda zamanla insallah.
Ben bi ara cok istiyordum islami site acma, icerigi tek bir noktaya odakli degil ,islamiyetin geneli ile bir site düsünmüstüm
islamveben.com domaini kullanacaktim ( Domain halen bos) ama sonradan korktum yanlis bisey yazmaktan ,yanlis bilgi paylasmaktan korktum, onun icin vazgectim. Düsünceniz güzel Allah kabul etsin insallah, yanliz dedigim gibi icerik eklerken ekledigin icerigi iyi arastir, yanlis bir bilgi ile ögrenmek isteyen birisine yanlis bilgi aktarirsin.
Aynen çok araştırma yaparak gerektiğinde kaynaklar göstererek içerik oluşturmaya çalışıyoruz.