Selamun Aleykum Arkadaslar,

benim bir sorum olucakti. Örnek elinizde 10 tane Satilik Domainiz mevcut, birtanesine wordpress kurup, her siteyi oraya yönlendirip ayri site gibi göstermek mümkünmüdür?

Hani mesela Sitemiz yapim asamasinda, Iletisime gecin falan tarzi arayüz olurya. Ona benzer birsey düsünüyorum.

Wordpressi örnek deneme1.com sitesine kuruyorum, ve tüm satisa sundugum siteleri oraya yönlendiriyorum.

deneme2.com üzerinden giren kullanicida birinci siteye yönlendiriliyor, ve alanadinin satista oldugunu görüyor. Ama kafamin basmadigi yer su kisim, Örnek baslik olarak sitede "BU ALAN ADI SATILIKTIR!" yazip, bir kac satir altinada büyük sekilde site ismini yazmak istesem, bunu nasil yapabilirim yani bulundugu sitenin ismi yazmasi icin orada.

Örnek: deneme3.com ile giriyorum, ve orada bu alan adi satiliktir yaziyor, ve altindada deneme3.com seklinde yazmasi icin. Her sitede deneme1.com yazmamasi icin?

Ve Önerdiginiz Temalar varmidir bunun icin, yada genel olarak wp den uzak dur normal bir arayüz mü ekle dersiniz?

Simdiden Tesekkür ederim Konuyu okudugunuz icin.