Cimer e yazdığım yazı ile alakalı desteğinizi istiyorum
Merhabaefendim Üstüme atılan iftiralara mobbing baskıya dayanamayarak 155 polis imdattan TC Vatandaşı olarak 3.5 yıldır çalıştığım iş yerine polis memurlarını iş yerine davet ettim bana iftira atılıyor artık tahammülüm kalmadığını ve şikayetçi olduğumu polis memurlarına sözlü olarak bildirdim ve iş veren vekili tarafından en doğal hakkımı kullandığım için işten tazminatsız bir şekilde geçmişte ki olaylarında bahane ederek develetin memurunu çağırdığım için beni işten attı. Ben yapılan iftiralara baskılara dayanamadığım ve olay çıkmaması için polis abilerimden yardım isteyemeyecekmiyim ve yolladığım dosyalarda da görüldüğü üzere bizi koruyan güvenlik polis teşkilatı mensuplarının fabrikaya girmesini iş yerinin itibarını zedelediğini öne sürerek güvenlik güçlerimizi aşağılayıcı bir üslup ile beni haksız yere işten çıkartmışlar ve polisi arayamazsın imajı vermişlerdir Efendim ben Herşeyi geçtim güvenlik güçlerinin fabrikaya her ne konuda olursa olsun gelmesini ayıplayan kınayan iş yerinden ve 155 polis imdat hattını arayarak iletişime geçip devletimizden yardım istediğim için işten atıldığım için şikayetçiyim bilginize saygılarımla arz ederim.