CnkHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle en başta yüksek miktarda alım yapmadan önce 20 adet test için verilen sunucuları teslim etiğimiz 185.111.xxx.xxx bloklarını ss'ini eklemeyi unutmuşsunuz sanırım mevcut müşterilerimiz kullanmakta olduğu için paylaşmayı doğru bulmuyorum yetkililer talep ederse pm olarak iletebilrim.işinizi görücek şekilde olduğunu beliritmiştiniz diğer konuya gelicek olursak telefon konuşmamızda özeliklerin ne olduğunun önemi yok en düşük maliyetle bana chrome sorunsuz şekilde açıp video izletebilceğiniz bir konfigirasyon istediğinizi ve anlaşmamızı buna göre yaptık ve diskte kısma yaptık sorun olmadığını belirttiniz konuşmanın devamında ve teslim edilen 120 vds gelince diğer 80 adetikurulumu için acele etmememizi aktif olarak hepsini çalıştırmadığınızı söylediniz biz erken şekilde yinede kuruluma geçtük üstümüze düşende buydu tabikivdsler ıp tanımlanması yapıldıktan sonra bizzat arayıp bilgilendirme yaptım spam bilgisi uzun bir süre sonra geldive bizde sizinle paylaştık ara 20dk yok yetkili veya admin konuya gelen kadar konuya cevap yazmıycam herşey için firmam adına yinede özür dilemek istiyorum bunu geri telafisini yapmayı teklif ediyorum sahşım adıına gelince ettiğiniz küfür kadar karakter sahibisiniz aynı şekilde bir özür bekliyorum
Arkadaş hala pişkin pişkin yalan konuşup üste çıkmaya çalışıyorsun. İlk denemelik 10 adet aldım ve sonrasında da bunun aynısı olacak şekilde anlaştık ancak ne işlemci ne ram nede disk aynı değildi. Bunu sende kabul ettin ki kusura bakmayın düzeltiyorum dedin yoksa 100 vdsyi neden baştan kurasın? Ek olarak beni sözde aradığını iddia ediyorsun bana spam çıkışı yapılıyor diye aradığın tarihin arma kaydının ekran görüntüsünü koyda görsün millet ben senin gibi işkembeden sallamıyorum yazdığım her kelimenin ispatı var. Onu geç yukarıda yazmış olduğum postun cevabını ver meseleyi sağa sola çekme. Madem haklısın ne oldu da 2 ay aradan sonra engeli kaldırıp whatsapp dan bugün yazmaya başladın?

Ekmeğinle oynamak istemedim diye 2 aya yakın bekledik diye bizi iyice keriz sandın whatsapp yazıyordum cevap vermiyordun telefon açıyordum kapatıp mesaj atarak whatsapp yazın diyordun dalga geçiyordun ee her insanın sabrı var ordan engellenince 2. numaradan da aradığımda ukala ukala konuşup telefonu yüzüme kapatırsan elbette söverim. Kim olsa söver.