dgnttnc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence ikisinide verme kısıtlı demolar yap millet ürününü görsün. İndirim yada hediye bütçenle reklam yap.
Hocam müşterilerim genel olarak sabit zaten ben daha fazla kişiye hitap etmek istiyorum bu yüzden hediye ve ya indirim yapmak istiyorum. Zaten dediğim gibi ayda belirli günler 3 indirim 2 hediye gibi düşünün

Markasya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hediye daha cazibeli geliyor. Ama indirim daha mantıklı. En iyisi düşük bir indirim koyun siteye üstüne birde ürün alana ürün şeklinde hediye verin ikisi bir arada olmuş olur
Dediğiniz gerçekten güzel bir şey ama kitleyi gerçekten elimde tutabilir miyim orası muamma. Böyle bir şeyi bir kenara yazıyorum kesinlikle yapmalıyım.

fRee_Redd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence haftada 5 senden 5 benden mantıklı, sayıyı önemseme 2 ye 2 de yapabilirsin azaltabilirsin ama kategori şartı koşarsın, satın aldığı kategoriden 1 tane indirme şansı ver diğer kategori illa ki lazım olacak bu sefer onada 2 ödeme yapıp 2 bedava alacak.. hem ver hem kazan.. sonuçta kazanmak için açıyorsun..
Böyle de olabilir ama broşür,kartvizit gibi tasarımlar da mevcut bunların 1e1 gibi bir şey yapmayacağım.