Shitric adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence hediye olayı indirimden daha fazla kullanıcı çeker. Biliyorsunuz n11, GittiGidiyor gibi platformların indirim anlayışı biraz garip. 150₺lik ürünü 200₺ye çıkarıp 50₺lik indirim yapıyorlar. Ben şahsen alıcı olarak bu durumla çok karşılaştığım için indirimlere pek rağbet göstermiyorum. Hediye vermek kesinlikle daha makul olacaktır. En azından benim düşüncem.
Yorumunuz için teşekkür ederim, açıkcası tasarım fiyatlarım hep sabit çok fazla değişiklik olmuyor. Ama 100 liralık bir tasarımı 50₺-60₺ gibi bir ücrete de düşürmek iyi bir şey olacaktır bence.
Markasya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hediye çok daha etkili bir başlıktır. Ama insanlar bir hizmete para ödemeyip bunu edindiklerinden bir sonraki seferlerde para vermeye ikna olmaları daha zor olacaktır ve hizmetinizi daha az sahiplenir yaptığınız iş daha az değerli olur onların gözünde
Hediye konusunda kesinim diyemiyorum çünkü suistimal olayları olabilir yukarıda ki arkadaşın da dediği gibi.

fRee_Redd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 ay veya 1 haftada 5 tasarım satın alana 5 tasarım bizden.. 5 tasarım alana dilediği 5 tasarımı ücretsiz alabilecek.. gibi.. ücretsiz, bizden, bbedava sözcükler çeker daha çok bence..
Hocam zaten müşterilerime elimden geldiği kadar özel günlerin tasarımlarını hediye ediyorum tabii bunu alışkanlık haline getirmedikleri sürece.