Bakın arkdaşlar kendi deneyimlerimi aktarayım belki pinli ve ödeme almış hesaplarını satmak için böyle bir yorum yaptığımı düşünen olacak ancak ben sadece deneyimlerimi paylaşmak istiyorum sizlerle
Benimde 6 adsense hesabım banlandı ve tabi bende herkes gibi vir çözüm aramaya çalıştım önce tabi amazonu denedim maalesef sonuç hüsran 3 gün geçti hala 1 satış bile olmadı sonra bu konuyu gördüm ve baya mantıklı geldi hemen tabi denedim elimde pinli pinsiz adsenseler vardı hemen pinsiz adsenseler ile denedim aklım sıra hem bu sayede hesapları pinletecektim de pinli hesaplarımı satacaktım riske atmayacaktım yani ama yönlendirme yaptığım her adsense en fazla 2 gün dayandı hatta 2 adsense 1 gün dayandı ve adsenseler çöp oldu çözüm bulamadım tabi taa ki elimde pinsiz adsense kalmayana kadar baktım hala hit boşa gidiyor mecbur pinli ve ödeme almış sağlam bi hesabıma gönderdim hitleri %80 ihtimalle buda kısıtlama yicek ama hit boşa gitmesin dedim tüm sitelerimi oraya yönlendirdim ve hiç bir sorun çıkmadı ne kısıtlama yaşadım ne de başka bir şey sonra diğer sitelerimi de başka pinli hesabıma yönlendirdim ve sanırım 7 gün oldu hiç bir adsensede sorun yok ayrıca arka sayfada bi arkadaş daha yazmış pinli hesabımda sorun yok belki ilgilidir diye evet arkadaşlar kesinlikle pinli hesabın bi rütbesi var ve eğer ödeme almış ise daha rütbeli olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca başta belirttim amacım bu değil ancak yardımcı olmak isterim İsteyen arkadaşlara pinli ödeme almış ve domainli yada domainsiz adsense sağlayabilirim şuan elimde yabancı ve türkiye pinli ödeme almış domainli domainsiz hesaplar var ve yönlendirme için uzantının hiç bir anlamı yok benimkiler .site ve .club kanıtları aşağıya koyacağım
Fenaba'dan pin onaylı hesap aldım birde onunla deneyeceğim bakalım.