E-ticarete ilk giriş için 5k gibi bir rakam ve sonrasında moraliniz bozulabilir. İlk olarak altyapıyı daha uygun rakama çözerek kalanı ile seo reklam çalışması için harcayabilirsiniz.

Siteniz üzerinden kredi kartı kullandırmak istiyorsanız şahıs firmanız olması lazım en az.

Sipariş geldi? Siparişi kredi kartı ile aldıysanız sizin fatura kesmeniz gerekli, aynı şekilde ürün alacağınız tedarikçi mi direk gönderi yapacak? Yoksa size gönderip siz mi müşteriye göndereceksiniz? Burada iki operasyon oluyor ve hiçbir tedarikçi bunun yükünü almak istemez.

Burada hangi tedarikçi ile çalışacağınız çok önemli. Tedarikçiye göre hareket edilmesi gerekli ilk başta fakat hiçbir tedarikçiyede bel bağlamamak gerekli.

yemekbloglari adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
E Ticaret Sitesi Hakkında Bilgilerinize İhtiyacım var

Arkadaşlar e ticaret sitesi işine girmeyi düşünüyorum. Faprika.com full paket alacağım, konuda karar verdim. fiyat 5000tl

Tesettür giyim, bayan ayakkabı alanlarında ürünler satmak istiyorum.
dropshipping çalışacağım. Yalnız bu fatura olayları nasıl olacak o konularda çok fazla bilgim yok.

Sipariş geldi, ana ürün sağlayıcımıza siparişi geçtik, faturayı nasıl keseceğiz, bunun için bize neler gerekli? faturayı üründen ayrı postane ile mi göndermek gerekiyor, e fatura işi nasıl işliyor?

bu konularda detaylı bilgiye ihtiyacım var. başka bana neler lazım olacak, adım adım bilgi paylaşırsanız sevinirim