Değerli dostlar nasılsınız? İşe girdiğim bu yana çok fazla müsait olamıyordum açıkçası.
Sol ayak parmağımın (en küçüğün yanındaki parmakta) nasır çıktı. Nasır çıktığında kanama oldu ve enfeksiyon kapmasına neden olmuş. Mağazada ortalama 8 saat hiç oturmadan ayakta oluyorum. Ve bugün sabaha kadar uyuyamadığımda en son çare doktora gideceğim dedim.
Doktora gittikten sonra neden bu kadar geç kaldığımı ve hiç canın yanmadı mı bu parmakla diye sitem ettiğini gördüm. Aslında ayağımın altıda, üstüde her yeri ağrıyordu. Gel gelelim biz işten güçten vakit bulup gidemiyorduk (benim de hatam var aslında). Her gün iğne vurulup, günde 2 antibiyotik, 1 krem ve 1 de solüsyon verdi.
5 gün sonra yeniden gelmemi gerektiğini söyledi ve 5 günlük rapor verdi. Bölge müdürüme gönderdiğimde ise, geçmiş olsun dedi sağ olsun ama 5 gün çok değil mi diye söylemeyi de ihmâl etmedi. Doktorun bana dilersen 7-10 gün arasında da verebileceğini de söyledim, bir sorun çıkmadı.
Sağlığımıza her anlamda şükretmeliyiz arkadaşlar ben bunu bilir bunu söylerim. Benim 3-4 gündür canım ayağımda desem yeridir. Sizin sağlığınızı sizden başka kimse anlamaz.