Şuanda bu yaptığın büyük terbiyesizlik geçen gün ben bu konularla ilgili bir konu açtım benimle her ödeme yapmak için görüşen her R10 buluşmalarında el sıkışan benim adımı kullanıyor olabilir ben bu adama güvenin alın diye bir yazı yazdım mı ? Bazı şeylerin b*okunu çıkarmayın. Benim adımı kullanmaları benim onay verdiğim yada benim o kişiyle samimi olup onu koruduğum anlamını taşımaz herkes güçlü olanların adını kullanır bunu söylemeninde bir yolu yordamı var arkadaşlar. Ben bu kişiyi R10 İftar Buluşmaları dışında tanımıyorum zaten beni tanıyan adam benim adımı vermez, çekinir. Benim adımı kullandığından haberim yok konuyu görmedim görsem zaten süresiz banlardım kim olursa olsun. isminizi kullandırmanız hoş değil demişsin ben mi kullandırdım arkadaşım saçmalamayın.
Şikayet konusunda
"Site sahibi Coşkun abiye parfüm gönderen bu forumda tek insanda benim" demiş yalan söylemiş ben birçok farklı kişiden parfüm aldım gençlere hediye ettim yıllar evvel. Bu arkadaş o yazıyı yazmış burada benim adımı kullandırma, reklam yaptırma durumu yok hatta ben konuyu görmeyeyim diye etiketlememiş beni direk adımı yazmış.