Merhaba arkadaşlar. Sizler sürekli sağda solda 80 90 100 lira ve bandında ORJİNAL TESTER , GÜMRÜK MALI , TESTER Parfüm adı altında ilanlar görüyorsunuzdur. Bende İNANARAK ALDIM. Almaz olaydım. İstediğiniz yerden araştırın tester parfümlerini. Normal orjinal parfüm 4 5 gün kalıyosa koku testerlarda 6 7 gün kalıyor. Ki zaten testerin amacıda bu. Ve her bir mağazaya her bir markadan 1tane çook büyükse mağaza 2tane veriliyor. Oda kapsız kupsuz. ARAŞTIRIN ARKADAŞLAR. Forumumuzda bunu yapan arkadaşlar SUÇ İŞLİYOR. Ve üstüne bizleri kandırıyorlar. ORJİNAL TESTER, Gümrük tester yok bilmem ne. Böyle bişey yooook arkadaşlar yoook. Adminlerimiz ve moderatörlerimiz cidden bu konuyu sizlerde araştırın. Peygamber efendimizim bir sözü ile; “ Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.” Lütfen rica ediyorum. DOLDURMA PARFÜMLERE ARTIK TESTER YAZIYOLAR ORJINAL YAZIYOLAR IZIN VERMEYIN YONETICILER. Ne olur izin vermeyin. Satış yapan arkadaşlar artık sizde yalan söyleyip insanların duygularını yöneltmeyin. Çıkıp DÜRÜSTÇE MERTÇE Bu parfümler DOLDURMADIR BİZ YAPIYORUZ YADA YAPAN YERDEN ALIP SATIYORUZ, ŞİŞELERİ TÜRKİYEDE YAPTIRIYORUZ KAĞITLARI BİZ BASTIRIYORUZ YABİ BUNLAR TESTER DEĞİL SAHTE OLUP DOLUM YAPTIGIMIZ YADA YAPTIRDIĞIMIZ PARFÜMLER “ diyin.. çünkü anayasanın 6769 sayılı kanununun 30. maddesinde markayı kullanarak mal üreten veya hizmet sunan, satışa arz eden veya satan, ithal ya da ihraç eden, ticari amaçla satın alan, bulunduran, nakleden veya depolayan kişi bir yıldan üç yıla kadar hapis ve yirmi bin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılır.
Nolur admin ve moderatörler araştırın. Rica ediyorum..