Konuyu bir taraftan dinlemek yanlış olur, açsın şikayet konusunu inceleyelim sorunu. İşin yasal boyutu çok ayrı değerlendirilir.
Sağol Güvem Hocam bekliyorum bakalım davetiye mi alacak arkadaşından mı açacak ben hep buradayım

Sözlerimin arkasındayım
Sene 2012 muğla da öğrenciyim. O zaman sohbet sitelerim var. İyi yerlerde. Bir arkadaş aracılığı ile bir abimiz geldi 34 35 yaşında biri. Muğla arçelik teknik servis vs vs gibi aramalarda çıkartabilir misin falan dedi. Aylık 250 liradan 6 aylığına anlaştık. Velhasılkelam sitesi 2 ayda güzel yerlere geldi ilk ay ödememi aldım ama 2.ay sitesi çıkınca ödeme yapmadı. Panele girmeye çalışıyorum şifreler falan sıfırlanmış. Alamadık paramızı daha bu ödemenin 4 ayı daha var 2.yi alacağız da sonra 4 ay daha alacağız 😊 Aradım bunu dediki şifreleri falan düzenledim hiç birşey yapamazsın sitecim söyledi sana ödediğim ücret çokmuş vs vs. O ilk aldığım 250 tl nin hic unutmam 150 tlsi ile siteye çok güzel bir anti seo çalışması yaptım. 1.5 2 ay ekmek yiyebildi sonra utanmadan aynı arkadaş ile haber gönderdi yani ağzımı aradı bizim mehmet abinin siteler gerilemiş nasıl yaparsın tekrar çıkar ben bağlarım falan. Yol göstermek gibi olmasın da aklıma direk anım geldi. O aralar daha genciz tabi böyleleri ile uğraşıyorsun. Şimdi olsa salar giderim. . 😂
Ben yaklaşık 8 9 yıldır seo işleri yapıyorum.Bugüne kadar ne yaparsa yapsın anti yapmadım kimseyede yapmam.
Yanlış anlamayın ama hep yok 50 değmez yok 100 değmez diye düşündüüğümüz için bugün buralardayız zaten
Genelde böyle adamların mesleğidir işi yaptırır sonra haklıymış gibi konuşur ama yapacağı sey boşuna oksijen tüketmek
Yapamaz birşey farkındayım ben o parayı her türlü alacağım.