imgvia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nasıl isterseniz hocam pm atmanız yeterli. Onay konusunda sorun yaşamıyorsanız adsense onay işi de yapabilirsiniz tavsiyemdir. İhtiyacınız olduğunu söyledğiniz için bu öneride bulunuyorum. Domain uzantısına göre adsenseli domainlerde fiyatlar değişiyor. Millet pinterest için kullanıyor. com net org uzantılı adsensleri 150-200 arasında satarsınız. diğerlerini 100-150 arası. Kolay gelsin.
Çok teşekkürler hocam. Adsense onayında hiç sorun yaşamadım daha önce ama incelikleri var mı bilmiyorum bu yüzden. Allah razı olsun. Adsense onay işlerine çok talep oluyor mu hocam bir kaç defa gördüm ama piyasası da var galiba. Hocam çok teşekkür ederim sayenizde yeni bir şey öğrendim çok sağolun



Bakgidio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
YÜCE ALLAH (c.c) başta size ve diğer bütün görme engelli vatandaşlarımıza acil şifalar nasip etsin. Tekrar eski sağlığınıza şu günlerin yüzü gözü hürmetine kavuşmanız dileğiyle. Elimizden gelen bir şey olur ise bir vatandaş olarak size bir özel mesaj kadar uzak olduğumu unutmayın. Yardım, destek, her hangi bir konu hiç fark etmez bir kenar da kalsın.
Eksik olmayın hocam son 2 yıldır %90 engelliyim bir anda ortaya çıkan bir rahatsızlık. Bir sürü operasyon, kornea nakli vb çözüm olmadı hala gözümde 10 dikiş var aydan aya ameliyatla alıyorlar. Görme kaybımın sebebini çözemedi onlarca doktor. Sabr ve tevekkül bir umut bekliyoruz şükür.