Verdiğimiz Hizmetler
✔ Server Yapılandırma, Optimizasyon ve Panel Kurulumu
ESXi Sanallaştırma Kurulum
Subnet Yapılandırma ve Ağ Ayarları
Sunucu Kurulum ve Yapılandırma ( Ubuntu, CentOS, FreeBSD, Debian, Windows )
Sanal Sunucu Yedekleme Hizmetleri
Apache, NGINX, Litespeed, Speedkit Kurulumu
Cpanel Panel Kurulum ve Yapılandırma
Plesk Panel Kurulum ve Yapılandırma
Direct Admin Kurulum ve Yapılandırma
Yedekleme Hizmetleri Kurulum ve Yapılandırma Ayarları
Server Firevall / DDOS Saldırı Koruması
PHP Güvenlik Ayarlamaları ve Optimizasyon
Sunucu seçimleri ile ilgili danışmanlık, anahtar teslim dedicated server kurulum işlemlerinizi yapmaktayız.
Server içi optimizasyon ve güvenlik işlemleri ile ilgili olarak talebe göre özel seçenekler sunmaktayız, MYSQL, eklenti kurulumları, server güvenlik hizmetleri ile ilgili bizlere ulaşabilirsiniz.

REFERANSLAR

TheIceJeweler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonucu taşıma ve site taşıma olarak sürekli çalışıyoruz çok memnunum arkadaş direkt çözüm odaklı optimizasyonlar da yapıyor çok teşekkür ederim
AmerikadanŞirket adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sunucu kurulum ve optimizasyon için hizmet alındı. Projemize uygun sunucu seçilip kurulum ve optimizasyonuna kadar bütün konularda 7/24 hizmet sağladı. İlgi, alaka ve hızından dolayı kendisine çok teşekkür ederim.
AhmetPRO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok ilgili pes etmeyen nazik biri teşekkür ediyorum. Çözülmeyen sorunu çözdü olmayacak işi oldurdu, yıllarca çalışmaya devam edeceğim bir dost oldu.
altinmustafa19 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Plesk Optimazyon yaptırılmıştır. Titizlikle yapılan işlemler için çok teşekkür ederim.
medyahost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sağolsun arkadaş bi sorunumuz vardı kendisi hemen müdahale etti başarılı düzenli hizmet tavsiye ederim ++
EurasiaCreative adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gayet başarılı düzenli hizmet alıyorum tavsiye ederim ++
phatgit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Plesk optimizasyon yaptı, ezbere değil ihtiyaca göre hizmet veren nadir insanlardan. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
okan1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeşim sağolsun yaklaşık 2 sattten fazladır sunucumuz ile içiyle dışıyla ilgilendi allah razı olsun, bilgisi bereketi üst seviye.
Eksik kaldığım konularda da bana yardımcı oldu ne yapmam gerektiği ile alakalı kendisine çok teşekkür ederim.İşlerimizi fazlasıyla halletti.
painersin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sunucu optimizasyonu alınmıştır. Arkadaş son derece konusuna hakim ve aklımdaki tüm soruları yanıtladı. Çok teşekkür ederim desteğiniz için
htuna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dağılan serverimizi halletti, işi bitirene kadar da titizlikle çalıştı çok teşekkür ederim.