LanetAdam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
-İlgili ****** formu üzerinden ticaret gerçekleşmiş olsada , ilgili üye bu forumda kayıtlı ise ve sizde bu forumdaysanız burdada şikayet konusu açarak hakkını arayabilir. Sen burdan geldin, şöyle yaptın şikayet açamazsın diye çocukça bir durum yok.
-İlgili müşteriye yazılanlar üzerine zaten geç teslimatlar sağlamışsınız. https://prnt.sc/qebfc0 spam ile alakalı sözleşmeniz budur. Geri iade ile alakalı bir durumunuz yok.
-Bir müşteri ilkin uyarılır , sonra tekrar uyarılır ve halen devam ediyorsa işte ozaman iptal edilir.
- Müşteriye 48 saat içerisinde teslim sözü verip , 48 saat içerisinde teslim etmeyerek ardından spam oldu diyerek iptal edecez iade yapmıyoruz diye bir saçmalık olamaz. Müşteriye sözünü tutupta teslimat süreni aşmışsın. Uyarı verecek kadar mı olamıyorsun ? YANLIŞ ANLAMAYIN AMA BU İŞTE BİR ARD NİYET VARDIR. 48 saat sözünü tutamayıp parça parça, yarım yarım teslim ediyorsan , müşteridede bir hata olmuşsa bir kaç kere uyararak dile getirmen gerekirdi.
- Ek olarak sözleşmenin noter onayını buraya eklermisin. Sözleşmen onaysız ise zaten müşteri hukuki olarakta haklıdır. Hukuki olarakta o ödemeyi ona geri iade etmen gerekecek.

Bir iş yapıyorsanız doğru dürüst yapın. Eğer doğru dürüst yapamıyorsanız bu işi yapıpta işi bozmayın. Siz ve sizin gibiler yüzünden hosting camiası rezalet duruma gidiyor. Türk firmasıyız ama türklerin , türk firmalarına sayenizde güvenleri yok. El insaf artık. Konuya bakılması için ilgili yönetici arkadaşları konuya etiketliyorum.

@Sikayet;
@Hagiwhat;
@Erhan;

Yorumunuz için teşekkürler hocam. Ben yarım yamalak olarak verilen ve spam çıkışı yapıldığı iddia edilen vdslere giriş dahi yapmadım. Kullanmadığım vds için beni sorumlu tutabilir mi paketi açılmamış bir ürün arızalıysa kullanıcı mı sorumludur satıcı mı ?

@CnkHosting; ek olarak bana faturamı göndermenizi istiyorum. bankadan havale yoluyla parayı aldınız nerede faturam vergi veriyor musun ? o tarihteki fatura yoksa seni vergi dairesine şikayet edicem forumdan banlanarak kurtulamazsın