nuritoparli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuan dahi o korkuyu yaşıyorum hocam. Aklıma bir şey takıldığında konu açmıyorum beli anlarlar diye.

Pahalı bir tecrübe evet hocam.

Olaya uzak olduğunuz için yanlış anlıyorsunuz. Şöyle düşünün sizin aklınıza seo ile ilgili özgün bir fikir gelsin mesela çark çevir sitenin seo puanı artsın gibi. (Tamamen örnek veriyorum) Siz bunun için yazılımcı bulun ve x rakamında anlaşın. Yazılımcınız size teslim ettikten sonra görsünki efsane para kazanıyorsunuz. Oda girsin hemen işe. Yani buradaki durumu;

Markete giren market açamaz Değilde
Sizin imkanlarınız ve formülünüzle Ağrı kesici ürettiğiniz profesör satıldığını görünce oda üretsin gibi düşünün.
tekrar belirtiyorum gizlilik sözleşmesinde o sektörde benzer yazılım yapıp satmayacağına dair düzenlenebiliyor.
Ki ben her yazılım satacağım zaman karşıdan bana yaptığı yazılımı kullanıp yada satmayacağınla ilgili sözleşme alıyorum yani sözleşme yapmamanız sizin hatanız.
Ek olarak katmanlı çalışma denen birşey var onuda hatırlatayım herşeyi bir kişiye yaptırıp ucuza mal etmektense 3-4 kişiyle çalışıp katman katman çalıştırıp fikrinizi koruyabilirsiniz.
Yani görüşünüze bu yüzden katılmıyorum kendi fikrinizi korumakla siz mükellefsiniz.