Fsolitary adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu Forumda ne yazik ki böyle insanlar mevcut , kendi girişimim olan projenin reklamını bile yapmıyorum biri kopyalar diye yapması zor ama imkansız değil zaten 3 kuruş kazanıyoruz onuda paylaşacak durumum yok
Şuan dahi o korkuyu yaşıyorum hocam. Aklıma bir şey takıldığında konu açmıyorum beli anlarlar diye.

trabzonsesver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Etik degil evet. Bu tarz durumlarda noter tasdikli karşılık sözleşme imzalanması gerekir. Fikrin çalınmaması için bu şarttır. Bunu yapmadan iş yapılırsa sonuç kaçınılmazdır.
Pahalı bir tecrübe evet hocam.

bahadirozgun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakkala giden bakkal açamaz gibi genelleme bu işinizi iyi yapın rakibinizden farkınız olsun derim. Ben seo işi yapıyorum diye herkes benden görüp yapabiiir benim farkım ondan daha iyisini yaparak öne çıkmak olur görüşlerinize katılmıyorum.
çok gizli bir işiniz varsada ona göre gizlilik sözleşmesi yapabilirsiniz ki biz yapıyoruz genelde tavsiye ederim.
Olaya uzak olduğunuz için yanlış anlıyorsunuz. Şöyle düşünün sizin aklınıza seo ile ilgili özgün bir fikir gelsin mesela çark çevir sitenin seo puanı artsın gibi. (Tamamen örnek veriyorum) Siz bunun için yazılımcı bulun ve x rakamında anlaşın. Yazılımcınız size teslim ettikten sonra görsünki efsane para kazanıyorsunuz. Oda girsin hemen işe. Yani buradaki durumu;

Markete giren market açamaz Değilde
Sizin imkanlarınız ve formülünüzle Ağrı kesici ürettirdiğiniz profesör satıldığını görünce oda üretsin gibi düşünün.