nuritoparli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce birinin satış konusuna gerçekleri anlatmamışsınız insanlara hayal satıyorsunuz diye konusuna yazdım baltacılıktan ban yedim. 2 Hafta sonra adama şikayet konusu açtılar benim dediğim her şeyten dert yandı müşterileri.
Artık yorum yazmıyorum isyanımı içimde yaşıyorum ama özellikle şunu merak ediyorum.

Forumda android uygulama yazan birisi müşterisinin güzel iş yaptığını görünce o sektöre girmesi sizce ne kadar etiktir ? Yani adama düşüncenizi anlatıyorsunuz yazıyor, parasını alıyor akabinde hemen kendiside sektöre giriyor. Bana rezil bir durum gibi geldi ama çoğunluk ne düşünüyor sahiden merak ediyorum.

@digiklan; özellikle sizin yorumunuzu çok merak ediyorum hocam.
Bakkala giden bakkal açamaz gibi genelleme bu işinizi iyi yapın rakibinizden farkınız olsun derim. Ben seo işi yapıyorum diye herkes benden görüp yapabiiir benim farkım ondan daha iyisini yaparak öne çıkmak olur görüşlerinize katılmıyorum.
çok gizli bir işiniz varsada ona göre gizlilik sözleşmesi yapabilirsiniz ki biz yapıyoruz genelde tavsiye ederim.