Öncelikle merhabalar ticaretimizin ****** formununda geçtiğini belirtmek isterim -itrade verilmiş ve *********** olarak yazılmış bu forumla sizinle bir ticraretimiz olmadı -trade vermeniz doğru değil hiç bir admini oylamak suretiyle bir girişimde bulunmadık IP ler spam yaptığı için sunucuların kapatılcaığını söyledik ve iade yapamayıcağımızı admin kanıt vs isterse DGN üzerinden gelen yazıları ve mozne34'e teslim ettiğimiz vds hizmetlerinin Ip adreslerini paylaşabiliriz . bu konuyla alaklaı gerekli madde ve yükümlülükler sözleşmemizde vardır beyfendi bunu kabul ederek üye olup hizmet almıştır.
dipnot:telefonları açmadı diyo bahsediyor aile bireylerime küfür edicek kadar alcak bir insanla konuşmak istemedim ve sorununuz varsa resmi iletişim organlarımızdan sorununuzu belirtin dedim . ama burda belirtirken telfonları açmadı olarak belirtiyor bu kadar alcalmanıza gerek yok
-İlgili ****** formu üzerinden ticaret gerçekleşmiş olsada , ilgili üye bu forumda kayıtlı ise ve sizde bu forumdaysanız burdada şikayet konusu açarak hakkını arayabilir. Sen burdan geldin, şöyle yaptın şikayet açamazsın diye çocukça bir durum yok.
-İlgili müşteriye yazılanlar üzerine zaten geç teslimatlar sağlamışsınız.
https://prnt.sc/qebfc0 spam ile alakalı sözleşmeniz budur. Geri iade ile alakalı bir durumunuz yok.
-Bir müşteri ilkin uyarılır , sonra tekrar uyarılır ve halen devam ediyorsa işte ozaman iptal edilir.
- Müşteriye 48 saat içerisinde teslim sözü verip , 48 saat içerisinde teslim etmeyerek ardından spam oldu diyerek iptal edecez iade yapmıyoruz diye bir saçmalık olamaz. Müşteriye sözünü tutupta teslimat süreni aşmışsın. Uyarı verecek kadar mı olamıyorsun ? YANLIŞ ANLAMAYIN AMA BU İŞTE BİR ARD NİYET VARDIR. 48 saat sözünü tutamayıp parça parça, yarım yarım teslim ediyorsan , müşteridede bir hata olmuşsa bir kaç kere uyararak dile getirmen gerekirdi.
- Ek olarak sözleşmenin noter onayını buraya eklermisin. Sözleşmen onaysız ise zaten müşteri hukuki olarakta haklıdır. Hukuki olarakta o ödemeyi ona geri iade etmen gerekecek.
Bir iş yapıyorsanız doğru dürüst yapın. Eğer doğru dürüst yapamıyorsanız bu işi yapıpta işi bozmayın. Siz ve sizin gibiler yüzünden hosting camiası rezalet duruma gidiyor. Türk firmasıyız ama türklerin , türk firmalarına sayenizde güvenleri yok. El insaf artık. Konuya bakılması için ilgili yönetici arkadaşları konuya etiketliyorum.
@Sikayet;
@Hagiwhat;
@Erhan;