eskiden hobi olarak domain alım satım yapardım, 300-400 bandında gezerdi. sonra biraz sattım biraz düşürdüm şimdi 60 civarında var. çoğu kendim projelendiririm vs. diye bıraktıklarım. yalnız düşen domainlerimde iyiydi yani daha hiç biri boşta kalmadı, ya backorderla aldılar ya da hugedomain kaptı. hatta düşürdüklerimden birini forumdan başka bir arkadaş almış, ben de 5 sene durdu saldım gitti, arkadaş ilk yıldan 1500 dolardı sanırım okuttu gitti, sonra birini buradan bi arkadaş istedi düşürmeyeyim al kullan dedim, 8 bin teklif almış 30 bin istiyor felan, değişik sektör. hayrını görsünler inşaallah. biz de iyi kötü 300-6000 lira aralığında aldık sattık ekmeğini yedik ama o eski düzen yok, kolay satılmıyor. bir kaç yıldır uğraşmayı bıraktım da diyebiliriz. çok iyi domainler almazsanız zarar edersiniz, ya çok ucuza satarsınız ya da satacağım bunu derken her yıl uzatma ücretiyle boğuşursunuz. konu vesilesiyle tavsiyem bu işi girmeyin arkadaşlar, domain işi biraz bağımlılık yapar. bi yerden sonra düşenleri ihaleleri vs. sürekli kontrol etmeye başlarsınız. bunu satarım, buna süper proje olur derken, sonra farkına varamadan panelde epey domain birikebilir. bir bakmışsınız her ay yenilemelere asgari ücret ödüyorsunuz. sadece gerçekten projeye başlayacağınız zaman domain arayın ve alın..