Arkadaşlar merhaba,
1 haftadır büyük abdestimden kan geliyor, son 2 gündür şiddetlendi. Haftasonu olmasından dolayı doktora gitmedim, yarın genel cerahiye gideceğim. (ayrıca 5 - 6 senedir kıl dönmesi var inatla ameliyat olmuyorum sonda takılıyor diye, sonda takmayan doktor bulursam olacam buda tetiklermi bilmiyorum.)
Aranızda bu durumu yaşayan var mı? Ağrı sızı vs hiçbirşey yok, sadece tuvalet bitiminde afedersiniz son gelen dışkı oldukça kanlı geliyor ve taze kan. Hani yeni kesilmişte kanıyor gibi. Tuvalet yaparken bir acı falanda yok. 10 gündür kuru dışkı problemi var, beslenme düzenim normal gibi ama yoğunum aşırı dikkat edemiyorum, acı yemiyorum reflü var diye.
İnternetten araştırdım hep kalın bağırsak kanseri, tümör vb şeyleri yazmışlar. Hemoroid vs diyende var tabi internete güvenmiyorum.
Sizin ya da yakınlarınızdan başına gelen var mı? Doktor öncesi en azından genel bir bilgi almak istedim.
Sevgiler.
DOKTORA GİTTİM VE SONUÇLAR 23.12.2019
Arkadaşlar doktorumuzlA görüştük, kan ve idrar tahlilleri yapıldı, kabızlıktan dolayı anüs yırtıdğı dedi, antibiyotik ve krem verdi. Tüm değerlerim normal çıktı. Patlıcan ve acı asla yemeyeceksin dedi. Çok kuru gıda tüketmeyeceksin dedi. Bukadarmış korktuk ama iyiki gittik. Tıpta ayıp yoktur eldiveni geçirdi
Böyle sorun yaşayan arkadaşlar olursa kesinlikle geciktirmesin, tümöre kadar gidebilen bir durummuş, şükür bizde öyle birşey çıkmadı. Her öğünden sonra 2 tane kuru kayısı tüket dedi birde 1 ay boyunca. İlgilenen yazan her arkadaşıma sonsuz teşekkürler.