içeriklerde video,görsel ve diğer türlü kullanıcıların google üzerinden yaptıkları aramalara cevap olacak bir içerik olursa sitenin tamamen kârına olacaktır. Eğer adsene olacaksa sitede kesinlikle videoları alırken video sahipleri ile irtibata geçmeye çalış bazen saçma sapan telifler atıyorlar dikkat etmeni öneririm.
Çok teşekkürler, bilgilerini paylaştığın için kullanmak durumundayım, bu video içeriklerini nokta atışı gibi bir öneme sahip benim tarafımda google'da o zaman pozitif bakacak diyebiliriz.
Ahrefs gibi bir dev aynı taktiği blog kısmında kullanarak güzel sonuçlar almıştı, ben de senin bahsettiğin şeyle ilgili burda bir konu açıp üstadlara danışmıştım ama kimse cevap vermemişti, umarım buraya bilgilendirici şeyler yazılır. Ben de 10-15 güne kendi videolarımı cekip makalelerime ekleme yapacağım videoları.
Dostum referansın için teşekkürler, hemen inceleyeceğim. Umarım senin için herşey yolunda gider. Kolay gelsin video çekmek zahmetli ve maliyetli bir iş. Başarılar.
İlgi çeken videolar kullanıcının sitenizde kalma süresini arttırır. Ziyaretçinin sitenizde fazla zaman geçirmesi de Google açısından gayet olumludur.
Hocam verdiğin bilgiler için sağol, sonuçta video sahibi kişiyle iletişime geçerek bu konuda izin alıyorum, bir problem yaşamayacağım. Gün gelir bu izin ve telif hakkı ile ilgili kullanmam gereken bir kanıt veya elektronik sözleşme veya bir mail.txt benim işime yarayabilir mi? Google bana bunları nasıl kullanıyorsun diye sorarsa bunu nasıl kanıtlayabilirim ? Bilginiz var mıdır?