Amxmodx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba. 2 yıldır falan BU şofben var fakat kapasitesinden mi anlamadım neredeyse damla damla akıtacak suyu. Bi şofben tavsiyesi verebilir misiniz?
Bulundugunuz bölge soguk bi bölge ise(mesela ben kütahya uşak tarafında bunu yaşadım) ani ısıtmalı şafben suyu çok kısarsanız ancak ısıtıyor dediginize yakın neredeyse ip gibi akarsa ısıtıyor,içersi kablo kokuyor vs... Farklı marka ani ısıtmalı şofben denedim fark etmedi. Ben çözüm olarak kazanlı şofbenlerden aldım. Önceden ısındıgı için hiç sıkıntı olmuyor. Tek kişi iseniz 50 litre ideal bence. Fiyat olarak vestel ve yan ürünleri olan vestfros finlux vs. bakabilirsiniz birebir aynı. Ben vs outleten almıştım daha uygundu fiyatı. Ayrıca ufak bide lüks önerebilirim size eger kazanlı şfben (güneş enerjilerinde de kullanılabiliyor) kullanıyorsanız termostatik vana alıp takın banyoda suyu ılıştırmak zorunda kalmayın vana sıcak ile sogugu istenen sıcaklıkta ayarlaıp veriyor. ben banggood dan almıştım aliexprestede var https://www.banggood.com/Full-Copper...r_warehouse=CN