Merhaba, geçenlerde bu konuyu Ticaret puanım yeterli olmadığı için doğrudan Facebook kategorisine açmıştım ( hala doğru yaptığımı düşünüyorum, sonuçta sponsorlu reklamlar ve shopping özelliği dahil bütün işlemler facebook üzerinden yapılıyor ) ancak moderatörlerimiz böyle uygun görmüşler, karara saygı duyuyorum...

Şu an saat gece 01:15, o eski konudaki gibi detayları uzunca yazamayacağım çok yorgunum. Direkt olarak bilmeniz gereken şeyi belirtip izninizi isteyeceğim 😊

Belli ücretler karşılığında kimse Instagram Alışveriş Özelliğini açamaz bilginiz olsun. Yapabilecekleri tek şey o özelliği kullanabilecek altyapıyı size hazırlayıp, gerekli koşulların yerine getirilmesini sağlayabilirler.

Tabi bunları yapınca alışveriş özelliği aktif oluyor mu ? Tabiki hayır Şu an Türkiye pazarında bu özellik her işletmeye sunulmuyor, sunulacak olan işletmeleri de direkt olarak Facebook belirliyor.

Bilmeyenler / Merak edenler için bilgi vermek istediğim konu buydu. Şimdi konu yeri doğru sanırsam, umarım tekrar kaldırılmaz

İyi forumlar...